En av distriktets største forhandlere av brukt elbil

Brukt elbil og hybridbil

Vi er en av distriktets største forhandlere av brukt elbil og har god erfaring med de mest etterspurte merkene. Vi har som regel inne både brukt Kia Soul, brukt BMW i3, brukt eGolf, Nissan Leaf og Tesla.

Egen Elbil-avdeling

Vi er en av landets største bruktbilimportører, med nesten 30 års erfaring og ca 10 nyankomne biler hver uke. Vi har i løpet av den siste tiden solgt hundrevis av nyere elbiler og opplever fortsatt en enorm pågang. Vi har nå etablert egen avdeling for våre elbiler. Vi har både kompetansen og erfaringen og hjelper deg å velge den bilen som passer ditt behov best. Vi skaffer deg «drømmebilen» fra vårt store kontaktnett. Ikke kjøp brukt elbil uten å sjekke med oss først!

Kjøpe brukt Elbil

Elbil er populært som aldri før. Enten du trenger ny bil, eller skal bytte bil nummer to, kan en brukt elbil være et smart valg. Noen opplever det allikevel som litt utrygt å velge brukt elbil både med tanke på bilens batteritilstand og dette med lading. Tilstanden på batteriet er kanskje det du burde bekymre deg minst for. Elbilbatterier holder seg generelt svært godt, og alle våre brukte elbiler vil fremdeles ha nybilgaranti. Noen bilprodusenter gir hele åtte års garanti på batteriet.

Lade Elbil hjemme

Det er ikke mye nytte i en elbil om du ikke har mulighet til å lade den. Har du tilgang til strøm der bilen skal stå parkert? I så fall bør du passe på at det er en egnet kurs. Det beste er å legge frem en egen strømkurs til parkeringsplassen din. Da kan du få montert et passende ladeuttak her, for eksempel en ladestasjon med fastmontert kabel. Du kan også få dimensjonert anlegget slik at du kan lade med så høy effekt som mulig i ditt elektriske anlegg.

Hurtiglading av Elbil

Det er ikke alltid det holder å bare lade hjemme, noen ganger trengs det ekstra påfyll av strøm, og da er nok hurtiglading den beste løsningen. De fleste elbiler i dag leveres med mulighet for hurtiglading og de fleste hurtigladestasjoner har nå ladeplugger som passer til alle elbiler. Du kan laste ned en mengde apper på Apple App Store og Google Play for Android som viser de fleste ladestasjonene rundt om i landet. De store leverandørene av ladestasjoner, slik som Fortum og Grønn Kontakt, har sine egne apper som viser deres nettverk. Det finnes i tillegg en mengde apper som gir oversikt over ladestasjoner, enten de er kommunale og gratis, tilhører strømleverandører eller Tesla eller er bedrifter, hoteller og andre som tilbyr lading av elbiler utenom de store nettverkene.

Zappi ladestasjon/ladeboks for elbil og ladbare hybridbiler

Vi forhandler Zappi ladestasjon/ladeboks for elbil og ladbare hybridbiler. Zappi er en smart ladestasjon for elbil med høy ytelse og mange brukervennlige funksjoner. Den er mester på lastballansering og fordeling av strøm og ideell om en ønsker automatisk laststyring mot bolig, annen ladestasjon eller inntil 6 egne enheter. Lastfordeling mot bolig er ideell når nye tariffer innføres og en ønsker å unngå effekt-topper. Zappi ladeboks for elbil har vekket stor begeistring for sitt innbydende design, gode egenskaper og ikke minst et display som viser strømflyt og ladehistorikk. Zappi har automatisk og trinnløs regulering av ladestyrken for å forhindre overforbruk. Kommer med 3 lademodus: Fast, Eco og Eco+.

Wallbox ladestasjon/ ladeboks for elbil og ladbare hybridbiler

Wallboks ladestasjoner er kompromissløse når det kommer til kvalitet, funksjonalitet og design. Robust konstruksjon i grafitt-sort anodisert aluminium gir et tidløst og unikt design. Wallbox ladestasjonene kommer med masse funksjonaliteter som strømmåler, innebygget RFID og lastbalansering som gjør at de egner seg både i borettslaget, på arbeidsplassen og privat.

Andre produkter vi også skaffer av ladebokser er Ratio og E-home

Vi tilbyr også ferdig installering av ladestasjon/ladeboks utført av godkjent elektroinstallatør til meget konkurransedyktige priser. Vi hjelper deg med alt for å komme i gang med din elbil!
N

Finansiering

Vi hjelper deg med finansiering av den nye bruktbilen. Hos oss får du konkurransedyktige betingelser.

N

Garanti

Vi garanterer for historie og km.stand på alle våre biler. Vi tilbyr også bruktbilgaranti. Ta kontakt for mer informasjon.

N

Forsikring

På våre bruktbiler kan du få gunstig forsikring med IF Superforsikring. Ta kontakt for mer informasjon.

Lurer du på noe?

Kontakt oss, så ordner vi prøvekjøring, finansiering, garanti og forsikring for deg.