Torgveien 15, 4016 Stavanger tlf: 51 82 70 00salg@bilkilden.no

Forhandler av Tourne bobil

Bilkilden er nå blitt forhandler av de nye og meget populære Tourne bybobilene. Tourne er en meget lettkjørt bybobil som representerer en annen måte å tenke på rundt mobilitet og camping. Hele Tourne opplevelsen er designet for å frigjøre og inspirere, bringe deg dit du vil med komfort, trygghet og din egen individuelle stil – hvor som helst!

Tourne er en bybobil som faktisk er designet for bruk året rundt – overalt. Helt fra starten av ble den utviklet i nært samarbeid med erfarne nordiske partnere, som bidro med et unikt funksjonelt og fornuftig design, smart teknologi og betraktninger rundt krevende klimaforhold.

Tourne Dream4 er i utgangspunktet en Peugeot Boxer som er spesialinnredet og full av smarte løsninger og godt design. Den har en dieselmotor på 130 hk eller 163 hk, forhjulstrekk og manuell gearkasse. Forskjellige farger og motor størrelser kan bestilles.

Kom innom oss og opplev bybobilen Tourne – Vi har den utstilt i våre salgslokaler!

Video: Se introduksjonsvideo her

Tourne hjemmeside:https://www.tourne-mobil.com/no/

Mer detaljert info – Se vår annonse på finn.no her

En bybobil for alle årstider

Tourne er nemlig en meget smart bybobil som kan kjøres på vanlig B-sertifikat, og den er laget spesielt for det norske markedet, norsk vegstandard, klima og temperatur. Bobilen er utviklet i samarbeid med norsk forhandler med tanke på å tilfredsstille behovet til norske kunder. Materialvalget på Tourne, isolasjonen og doble vinduer gjør dette til en allsidig bobil for alle årstider. Den er gjennomtenkt, full av praktiske løsninger og designerne har jobbet lenge med å skape et helhetsinntrykk som virkelig skiller denne praktiske bobilen fra alt annet på markedet.

Hybridvarme fra Webasto

Hybridvarme fra Webasto bruker diesel for å varme opp bilen og gir mange fordeler fremfor å bruke gass som oppvarming. Man slipper å bytte gassflasker i kulda, og man kan la varmen stå på mens man kjører. Systemet er brukervennlig, man trenger bare å fylle diesel på tanken. Dieselforbruket er målt til underkant av 4 liter per døgn ved 0 grader ute, og med innetemperatur på ca. 20 grader. Hybridløsningen er en kombinasjon av en diesel til luftvarmer og en gassdrevet varmtvannsbereder fra Whale. Hele systemet er energibesparende og effektivt. Gass brukes altså kun for koking og varmtvannstank.

Enestående isolasjon

Når det gjelder isolasjon, har Tourne den optimale løsningen. Isolasjon som brukes heter Armacell og er profesjonell cellegummi isolering med langvarig kondenskontroll. Brukes bl.a. under ekstreme forhold i Nordsjøen. Materialet har enestående isolasjonsevne og gode brannegenskaper. I tillegg er det svært lydisolerende, noe som gir mye bedre lydkomfort i bobilen.

 

Dream4 System

Bilen er registrert med 4 sitteplasser og 4 sengeplasser. Dream4 System er en ny løsning i denne type bobil. Det er en dobbel seng bak i bilen med egen soveavdeling. I tillegg finnes det en dobbel seng foran i bilen som med enkle grep settes sammen. Det spesielle med senga foran er at den er komplett for 2 voksne og man slipper å bruke forseter som en del av senga. Det viser seg at den ofte brukte løsningen i denne type bobil er egnet kun for barn. Vår løsning gir bedre komfort og mulighet til soveplasser for 4 voksne.

 

Menu